Not known Details About Watches for men

Wiki Article

Ένας άντρας οφείλει να έχει ως κόσμημά του το ρολόι χειρός. Καλό είναι να έχουμε ένα καθημερινό ρολόι, αλλά το να έχουμε ένα καλό, πολυτελές κομμάτι είναι κάτι που πρέπει να καταφέρουμε τουλάχιστον μια φορά.

Αλουμίνο Ανοξείδωτο ατσάλι Αχάρακτο Ζαφείρι Καουτσούκ Κεραμικό Μεταλλικό Πλαστικό Πολυαμίδιο Ρητίνη Τιτάνιο Υλικό Βιολογικό Προέλευσης Χρώμα Κάσας

Η ιστορία του χρυσού, που ανάγεται πάνω από πέντε χιλιάδες χρόνια, έχει αποδείξει το δεσποτικό χαρακτήρα αυτού του πολύτιμου μετάλλου στον ανθρώπινο πολιτισμό. Έχει κοσμήσει σύμβολα θεών, αυτοκράτορες και φυσικά μοναδικές προσωπικές στιγμές.

Τα πιο δημοφιλή υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα γυναικεία κοσμήματα είναι το ασήμι, ο χρυσός στις τρεις εκδοχές του (ροζ χρυσός, κίτρινος χρυσός, λευκόχρυσος), η πλατίνα και σε κάποιες περιπτώσεις ο χαλκός και το δέρμα. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΟΛΙΕ;

Τα ανδρικά ρολόγια είναι το απόλυτο αξεσουάρ του άνδρα και σύμβολο της ανδρικής σου γοητείας. Ανάδειξε και εμπλούτισε το ντύσιμο και το στυλ σου, με τον μοναδικό σχεδιασμό ενός ανδρικού ρολογιού.

Αυτά τα υλικά εγγυώνται την αντοχή, τη λάμψη και την αξιοπιστία των ρολογιών, προσδίδοντας τους ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας.

Άρρηκτα συνδεδεμένα με τον πλούτο, τη λάμψη και την πολυτέλεια, τα χρυσά κοσμήματα κατείχαν ανέκαθεν εξέχουσα θέση στο χώρο της κοσμηματοποιίας λόγω ακριβώς της κατασκευής τους από αυτό το πολύτιμο μέταλλο, η αξία του οποίου παραμένει διαχρονικά υψηλή.

Αρχαιοελληνικές επιρροές στα γρανάζια, κομψές γραφές και στοιχεία από κλασικές αρχιτεκτονικές φόρμες αναδεικνύονται σε νέα και μοναδικά ρολόγια που συνδυάζουν την Δαχτυλίδια ιστορία με την καινοτομία.

Γι’ αυτό, φροντίσαμε να συλλέξουμε για σένα απίθανα αξεσουάρ για το σπίτι και το γραφείο σου, που θα λατρέψεις να αποκτήσεις ή και να χαρίσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Πανέμορφες κορνίζες που θα πλαισιώσουν κάθε γλυκιά σου ανάμνηση. Ασημένιες, με λουστρέ υφή ή ματ, σφυρήλατη ή με χαράξεις, η συλλογή μας θα σ’ εντυπωσιάσει και θα αποτελέσει ένα εκπληκτικό κομμάτι για τον χώρο σου. Επίσης, οι κορνίζες σαν αξεσουάρ, αποτελούν ένα δώρο που θα αγαπήσει ο καθένας και θα ταιριάξει σε κάθε χώρο, καθώς αποτελούν κομμάτια που δεν λείπουν από κανένα σπίτι. Εμείς θα σου το στείλουμε το δωράκι σου, εντελώς…

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Εγγραφείτε στο e-newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με νέα προϊόντα

Ένα κολιέ με όνομα αποτελεί ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση. Η επιλογή ενός τέτοιου προσωποποιημένου δώρου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ φίλων και οικογένειας. Η εύρεση του ιδανικότερου δώρου, ειδικά για μια γυναίκα ή κορίτσι, μπορεί να είναι φαινομενικά μια εύκολη διαδικασία καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών. Από την άλλη, είναι αρκετά δύσκολο λόγω αυτού. Το πιο μοναδικό προσωποποιημένο δώρο για όλους! Κολιέ με μαργαριτάρια Για να κάνεις τους ανθρώπους δίπλα σου να ξεχωρίσουν επίλεξε ένα κολιέ με όνομα και δείξε τους έτσι πόσο τους αγαπάς! Όποια και να Γιατί να επιλέξω κολιέ με όνομα; Ένα από τα θετικότερα στοιχεία ενός τέτοιου γυναικείου κολιέ είναι πως εσείς ή το πρόσωπο που θα το δωρίσετε θα το φοράτε καθημερινά.

Εγγραφτείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και δείτε πρώτοι νέα και προσφορές

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και τις προυποθέσεις του ιστοτόπου

Report this wiki page